David Biosca, guanya l’ITF Júnior de Pontevedra

El tennista del CT Manresa David Biosca es va proclamar campió del torneig ITF Júnior disputat a les instal·lacions del Casino Mercantil i Industrial de Pontevedra en pistes ràpides.

El català, sisè favorit, va derrotar a la final al francès Remy Chala, que no era cap de sèrie, per 7/5, 4/6 i 6/4.

Per arribar a la final, Biosca va derrotar en primera ronda al portuguès Loureiro per un doble 6/2. A vuitens de final, el nostre representant va guanyar per 4/6, 6/2 i 7/6(3) al francès Rinderknech. Ja a quarts de final, Biosca es va desfer de l’alemany Porteset per 6/3, 3/6 i 6/1 mentre que a les semifinals va superar al també francès Tatlot per 4/6, 6/3 i 6/2.

Un camí complicat però que va tenir el premi final de la victòria.

A més, Biosca va fer el doblet ja que, formant parella amb el tennista català del CE Laietà, Jaume Pla, es van proclamar campions de la competició de dobles en derrotar per 6/3, 2/6 i 10-7 als francesos Enzo Py i  Sébastien Tatlot.