dissabte , 28 març 2015
ESPAI FEDERAT    SERVEIS ALS CLUBS    OFICINA ONLINE    SEGUR TENNIS
Inici / Docència / Formació Continuada

Formació Continuada

En aquest apartat hi incloem totes aquelles activitats docents de formació i reciclatge per a tots aquells tècnics que volen actualitzar coneixements en diferents àmbits relacionats amb l’esport del tennis.

Formació Continuada

Cursos a Clubs

Es planteja la possibilitat de fer cursos en els clubs. Això contempla tant el cas d’organitzar un curs establert a les instal·lacions concretes d’un club sempre i quan es compleixin els requeriments bàsics tant d’infraestructura com d’inscripcions mínimes.

Com també hi ha la possibilitat d’organitzar un cursos monogràfics a petició del club i amb el consens de l’Àrea de docència de la FCT.

Curs de Tècnic en Tennis Escolar


Curs de 15 hores dirigit a tècnics d’esport que tinguin interès en conèixer i/o fer el seguiment de la campanya de Tennis a les Escoles als centres d’ensenyament en els horaris escolar i extraescolar.

En el curs es donen coneixements sobre l’estructura educativa actual, sobre la campanya de promoció a les escoles “I ARA, TENNIS!!!” i “I ARA, TENNIS: UN PAS MÉS!!!”, i sobretot de cada una de les unitats didàctiques que formen tant el Crèdit Variable com la Unitat de Programació.

En acabar el curs es dóna un certificat d’assistència i es considera el tècnic vàlid per fer el seguiment dels centres d’ensenyament que poden quedar vinculats als clubs de la seva zona interessats a participar en el projecte.

Monogràfics

Puntualment hi ha la possibilitat d’organitzar cursos monogràfics d’un tema que es consideri d’interès, sigui perquè als cursos habituals no es dóna, o bé sigui perquè hi ha l’oportunitat d’abordar una temàtica específica amb més profunditat.

Els temes poden plantejar-se per qualsevol col·lectiu de tècnics directament a l’Àrea de Docència o poden sortir per iniciativa d’aquesta. Donada la estructura més aviat rígida de les matèries dels cursos, aquesta és una bona oportunitat d’apropar les necessitats puntuals de formació als tècnics (Tennis Platja, Noves Tecnologies, etc…).