Cerca al Web

Filosofia CIT

El CIT té com a objectiu la formació integral del jugador/a i la cerca d’una solució esportiva i acadèmica adequada per a cada tennista, a través de la formació tècnica, tàctica i física, mitjançant l’estudi i l’anàlisi individualitzats del joc, amb el suport de programes informàtics i audiovisuals.

El CIT no és una acadèmia massiva, sinó que amb el segell de la Federació Catalana de Tennis està dirigida als joves tennistes que tenen la capacitat, la disciplina i l’entusiasme suficients per intentar assolir la professionalització en el món del tennis.

Tots els programes són dirigits per entrenadors i preparadors físics titulats i amb experiència als circuits internacionals ATP, WTA, ITF Pro Circuits, ITF Junior Circuit i Tennis Europe Junior Tour.

Els jugadors participen, sempre amb l’assistència d’un entrenador, a un gran nombre de competicions adaptades a llur nivell, i els entrenaments s’adeqüen al calendari de torneigs.

David FERRER, David NALBANDIAN, Marcel GRANOLLERS, Pere RIBA, Albert RAMOS, Kevin ANDERSON, Rui MACHADO, Fernando VICENTE i Alberto MARTIN són alguns dels jugadors que han entrenat al CIT abans de ser professionals.

Albert MONTAÑES, Fabio FOGNINI, Maria José MARTINEZ-SANCHEZ, Carla SUAREZ, Flavia PENNETTA, Silvia SOLER-ESPINOSA, Garbiñe MUGURUZA, Nuria LLAGOSTERA i Arantxa PARRA tenen la seva base d’entrenament al CIT juntament amb altres promeses del tennis català com Eduard ESTEVE, Pol TOLEDO, David BIOSCA o Andrea LAZARO

SEGUEIX-NOS

Join us on facebook Join us on twitter

Com arribar-hi?

How to get there?

Inscripció

Enrolment

FCT

Federació Catalana de Tennis

Tennis Europe

Tennis Europe

ITF

ITF