Cerca al Web

Formació Acadèmica

Gràcies a l’acord amb la FCT, DecoaSports Academy imparteixen, en el Centre Internacional de Tennis, diversos programes educatius tant per a atletes com per a estudiants en general.

Amb la finalitat que els joves esportistes puguin completar la seva educació secundària mentre segueixen un entrenament intensiu, DecoaSports Academy ofereix tutories del següents programes d’estudi a distància:

  • 3r i 4t any de l’ESO, i Batxillerat del sistema educatiu català, a través de l’IOC (Institut Obert de Catalunya)
  • 3r i 4t any de l’ESO, i Batxillerat del sistema educatiu espanyol, a través del CIDEAD (Centro para la Innovación y Desarrollo de la Educación)
  • High School del sistema nord-americà (9è – 12è graus)

En classes reduïdes (6-7 alumnes màxim) els professors de les diferents disciplines realitzen un treball personalitzat amb cada alumne; expliquen els diferents temes que s’estudien i assessoren en realització de les diverses activitats proposades. L’equip docent també controla l’assistència a classe, ajuda als alumnes en l’organització de les tasques segons els períodes de la temporada esportiva i està en contacte amb els pares per informar-los de l’evolució de llurs fills.

Paral·lelament als programes abans esmentats, també fem classes de:

  • Preparació per als exàmens SAT I, SAT II, TOEFL i GED

Les classes estan formades per grups reduïts d’entre 1 i 5 alumnes, sovint només 1 o 2. Durant el seu desenvolupament els professors proporcionen els coneixements teòrics bàsics necessaris, promouen la pràctica d’exercicis tipus i la resolució d’exàmens de convocatòries anteriors, prioritzant la velocitat.

  • Llengües: principalment anglès i castellà, però també s’ofereixen altres idiomes.

Es treballa en grups reduïts amb un màxim de 6 alumnes. L’objectiu central de les classes és que els alumnes adquireixin paulatinament la capacitat de comprendre i expressar-se en la nova llengua, tant de manera oral com escrita.

En el cas d’alumnes petits es potencia l’aprenentatge de manera lúdica, a través de jocs i de l’audició de diferent tipus de material, sobretot durant les estades d’estiu.

Per a més informació contacteu amb Noemi Reig, cap d’estudis.

academia@decoasportsacademy.com, www.decoasportsacademy.com

SEGUEIX-NOS

Join us on facebook Join us on twitter

Com arribar-hi?

How to get there?

Inscripció

Enrolment

FCT

Federació Catalana de Tennis

Tennis Europe

Tennis Europe

ITF

ITF