Cerca al Web

A qui s’adreça?

El CIT s’adreça a tots aquells jugadors/es que vulguin seguir un programa amb l’objectiu d’entrar en el món professional del tennis.

L’edat mínima per poder formar part del nostre programa de competició és de 15 anys.

El nivell mínim requerit és el necessari per competir en torneigs de la nostra federació. L’acadèmia farà una prova per determinar si el jugador té el nivell adient per formar part del Grup de Competició, i durant un període de 15 dies avaluarà si el jugador s’adapta als requeriments exigits.

Els jugadors poden ser acompanyats pels seus entrenadors, tot i que aquests no podran allotjar-se a la residència del CIT. Des del centre se’ls ajudarà a tramitar les reserves en hotels propers a l’acadèmia.

El CIT desenvolupa també programes específics per a estades temporals a l’acadèmia, mensuals, setmanals, o preparatòries per a tornejos específics, especialment sobre terra batuda.

Base d’entrenament a Europa:

Gràcies a la seva ubicació privilegiada en l’arc mediterrani, el CIT és un bon centre d’entrenament i de connexió per tots aquells jugadors internacionals que vulguin competir en l’àrea mediterrània i europea.

Estades d’equips:

L’acadèmia és també a la disposició de tots els equips internacionals i nacionals que necessitin preparar eliminatòries de Copa Davis, Fed Cup, Copa Davis i Fed Cup Junior, Copes d’Europa o qualsevol altra competició per equips.

Estades temporals:

El centre roman obert durant les vacances d’estiu, Nadal i Setmana Santa. Els jugadors que vinguin al centre durant aquestes dates podran seguir les sessions d’entrenament i inscriure’s a competicions.

SEGUEIX-NOS

Join us on facebook Join us on twitter

Com arribar-hi?

How to get there?

Inscripció

Enrolment

FCT

Federació Catalana de Tennis

Tennis Europe

Tennis Europe

ITF

ITF