Djiurdjevic i Roemer, campions de la quarta prova del Circuit Absolut de la FCT

El tennista alemany del CE Ciudad Diagonal, Bogdan Djiurdjevic, i l’equatoriana Lisalou Charlot Roemer, es van proclamar campions de la quarta prova del Circuit Absolut de la FCT 2012.

La competició, que en principi s’havia de disputar a les pistes de l’Accentennis l’Hospitalet, es va jugar a les pistes de Green Set de l’Accentennis Cornellà, degut a que el fred extrem va glaçar les pistes de terra de l’Hospitalet.

Les finals, que es van haver de jugar a darrera hora del diumenge, van proclamar campions a Djiurdjevic i Roemer.

Al quadre masculí, Djiurdjevic, setè cap de sèrie,  va derrotar a la final al tennista del CSR Cunit, Jordi Muñoz, segon favorit, per 5/7, 6/2 i 6/3.

Per arribar al darrer partit, el tennista alemany va eliminar en primera ronda a Oscar Carrascosa per 6/2 i 6/2 i en segona al qualy, Nicholas Baez, per 6/0, 0/1 i abandonament. A quarts de final va derrotar al tercer favorit, Marc Collado, per 6/4 i 6/2 mentre que a la penúltima ronda va superar al primer favorit de la competició, el tennista del CT Manresa, Marc Lluis Vargas per 6/3 i 6/1.

Per la seva part, Jordi Muñoz es va plantar a la final en superar consecutivament a Pepe Batalla, Sasi Kumar, Eric Garcia(6) i Roger Pérez(4), aquest darrer per 6/2 i 6/2

Al quadre femení, el títol va ser per a la tennista equatoriana Lisalou Charlot Roemer, que no era cap de sèrie i que va derrotar a la final a la jugadora independent Maria José Buil, per 6/2 i 6/4.

Roemer va debutar desfent-se de Natalia Serrano per 6/0 i 6/1. En segona ronda, la campiona va guanyar a la vuitena cap de sèrie, la jugadora russa del CT Andrés Gimeno, Ekaterina Tugarinova, per 6/0 i 6/1. Ja a quarts de final, Roemer va superar a la tercera favorita, Anna Abadias, per 6/4, 4/6 i 6/3, mentre que a semifinals va derrotar per 6/4 i 6/4 a Mariona del Peral.

Pel que fa a Buil, que tampoc figurava a la llista de favorites,  va arribar a la final en desfer-se successivament de Elena Siria, Sonia Madroñal(6), Maria Pujol(4) i, ja en semifinals, de Maite Cano(7) per 6/1 i 6/4.

Lisalou Charlot Roemer, campiona de la quarta prova del Circuit Absolut FCT 2012.