dijous , 19 gener 2017
ESPAI FEDERAT    SERVEIS ALS CLUBS    OFICINA ONLINE    SEGUR TENNIS
Inici / Promoció / Tennis en Cadira de Rodes

Tennis en Cadira de Rodes

La Federació Catalana de Tennis té experiència en la realització de programes per a persones amb discapacitat física. Des de fa més de 20 anys la Federació Catalana de Tennis dóna el servei i el recolzament al tennis en cadira de rodes a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebron.

Per la realització del programa, la FCT treballa en col·laboració amb la Federació Catalana d’Esports per Persones amb Discapacitat Física i amb organismes internacionals com la ITF (International Tennis Federation) per al desenvolupament de sistemes d’entrenament i per la formació de tècnics especialitzats.

La FCT posa a la seva disposició, el material necessari per fer les sessions d’entrenament (pilotes, raquetes, manteniment de les cadires, etc).

Les activitats programades són realitzades per tècnics titulats i amb molts anys d’experiència on es treballen els següents continguts:

    • Familiarització amb l’esport del tennis.
    • Relació social a través de la pràctica del tennis, l’adquisició d’hàbits d’organització i planificació de la activitat esportiva com a mitjà de promoció de la salut i el benestar dels practicants.
    • Aprenentatge dels fonaments bàsics del tennis adaptats a les possibilitats d’execució per a adquirir un mínim d’autonomia en la pràctica del tennis.
    • Participació en activitats lúdiques i recreatives amb una orientació educativa.
    • Participació en trobades amb altres jugadors de diferents escoles de tennis.

La metodologia utilitzada és global i inclusiva per adaptar les tasques i activitats a les aptituds dels practicants del programa.

Per més informació (clica)

CADIRA RODES 2011-2 164

Tennis Integració (4)

 

Mapfre