DINO CALLONE I NORA AYALA, CAMPIONS GIRONINS ABSOLUTS AL CT BANYOLES

Aquest passat diumenge es va posar punt i final al Campionat Gironí Absolut individual, que s’ha estat disputant a les pistes del CT Banyoles. En categoria masculina el campió va ser el jugador i tècnic del CT Girona Dino Callone, que aconsegueix d’aquesta manera el seu cinquè títol en aquest campionat. En la final Callone (que no apareixia entre els caps de sèrie) va superar al jove tennista del CT Salt Pol Feixas (cap de sèrie número 3), per un doble 6-2. En les semifinals Callone es va imposar al seu company de club Robin Sans per un ajustat 7-5, 6-4, mentre que Pol Feixas es desfeia del seu company de club Miquel Perez (6è cap de serie) per un apretat 7-6, 6-4.

En la final femenina la campiona va ser la tennista del CT Salt Nora Ayala (cap de sèrie número 1), que es va imposar a la jugadora del CN Olot Míriam Garcia (3a cap de sèrie) per 6-0, 6-1. En semifinals Ayala s’havia desfet de la jugadora del CT Banyoles Carla Vila per 6-0, 6-1 mentre que Garcia feia el mateix davant Nora Vila (CT Salt, 2a cap de sèrie) per 6-3, 6-4. En l’entrega de trofeus els jugadors/es van rebre els seus trofeus de mans del president del CT Banyoles, Sr. Pere Carbó i del president de la Delegació Gironina de Tennis, Sr. Enric Sánchez.