Larrinaga i Coronado, campions de Catalunya sub 13

Les pistes del Atlètic Terrassa Hockey Club van acollir el passat 19 de juliol les finals del Campionat de Catalunya sub 13.  Un total de 128 jugadors i jugadores provinents d’arreu del territori van prendre part en el torneig.

En la categoria masculina, Eduard Coronado del Reial Club Tennis Barcelona va demostrar perquè era el primer favorit del quadre i es va adjudicar el títol. A la final es va desfer per un clar 6-0 i 6-1 del jugador del Club Tennis Barcino Bruno Pujol. Coronado va tornar a exhibir, com durant tot el campionat, un gran joc que no va poder contrarestar Pujol.

Pel que fa a la categoria femenina, Naroa Larrinaga, que no partia entre les favorites, es va proclamar campiona. La tenista del Club Esportiu Laietà es va desfer a la final Aina Domingo del Club Tennis Castellar del Vallès  per 6-4 i 6-1. El primer set va ser molt igualat i Larrinaga va mostrar més encert en els moments claus per endur-se la màniga. Al segon set, Larrinaga es va mostrar molt superior i va aconseguir el títol.

El directiu de la Federació Catalana de Tennis Josep Antolino va ser el representant federatiu encarregat d’entregar els guardons als sots campions i campions del torneig.