Ares Llobera i Ares Teixidó, a la Fase Final del Nadal Tour

Les lleidatanes Ares Llobera (CT Urgell) i Ares Teixidó (CT Lleida) s’han classificat per la disputa de la Fase Final del Rafa Nadal Tour, que es disputarà del 17 al 21 de setembre de 2014 a Mallorca. Llobera i Teixidó es van classificar entre les millors jugadores d’un torneig, que va començar a Sevilla, va continuar a Barcelona i va finalitzar a Madrid, per la qual cosa optaran al títol final del denominat com a Máster Nacional, que comptarà amb la presència de Rafa Nadal en l’entrega de trofeus.

Circuit Nadal

La prova celebrada a Madrid va comptar amb una nodrida representació del tennis lleidatà amb Álvaro Barranco (CT Lleida) com a més destacat arribant fins a la ronda de semifinals on va acusar el cansament del partit de quarts de final on va estar sis hores a la pista. Ares Llobera, que entra al Masters com a cinquena classificada, i Ares Teixidó van arribar fins als quarts de final. Els beneficis econòmics derivats de la celebració del circuit, on han participat més de 500 jugadors, aniran destinats a finançar els projectes desenvolupats per la Fundació Rafa Nadal, que ofereix programes d’educació mitjançant l’esport dirigits a nens desfavorits, amb risc d’exclusió o amb dificultats per a completar el seu desenvolupament.