dijous , 19 gener 2017
ESPAI FEDERAT    SERVEIS ALS CLUBS    OFICINA ONLINE    SEGUR TENNIS
Inici / FCT / Benvinguda del President

Benvinguda del President

Joan Navarro

Joan Navarro

Vull agrair-vos la vostra presència en aquest web de la Federació Catalana de Tennis, el que us identifica com a seguidors del nostre estimat esport.

La nostra voluntat és que aquesta pàgina sigui una finestra per on es pugui observar tot el que està passant al nostre esport i també una porta per on puguin entrar a casa seva clubs, federats i afeccionats en general.

Potenciar cada dia més aquesta eina de comunicació per arribar a oferir els serveis que el progrés de la tecnologia ens poden facilitar és una idea permanent en l’equip que té la responsabilitat de lluitar per fer una Federació Catalana de Tennis cada dia més moderna, més eficient i més transparent.

Comunicar el que es fa sempre és important, però més important encara, és fer-ho.

I us puc dir que l’equip que m’acompanya s’ha posat de forma immediata a treballar per complir el que en el programa anomenàvem : El nostre set de compromisos.

Ja estem treballant per uns clubs amb més i millors serveis, unes escoles de tennis plenes de nens i nenes, una competició de clubs millor organitzada, una federació millor gestionada, uns clubs amb unes bones instal·lacions, uns clubs amb les noves tecnologies al seu abast i la normalització de  la integració dels col·lectius especials.

A favor tenim quantitats ingents d’il·lusió, de voluntat de treball, de capacitat de gestió, de respecte als nostres clubs i d’amor pel nostre esport.

Volem estar permanentment al servei dels nostres clubs. Del més gran al més petit. Del més proper al més llunyà.

Perquè cadascun dels nostres clubs és una cèl·lula viva de l’organisme anomenat Federació Catalana de Tennis.

Són la única raó de la nostra existència.

En definitiva, volem que el tennis català se senti orgullós del que és, del que fa i del que té.

Gràcies a tots pel vostre suport.

Joan Navarro
President de la Federació Catalana de Tennis