Biosca i Roemer, Campions de Catalunya Absoluts

El Club Tennis Barà de Roda de Barà va acollir el cap del 4 al 9 d’agost la 107 edició del Campionat de Catalunya de Tennis Absolut 33è Trofeus Joan Margets i Ferrer “In Memoriam”. Una  edició on han participat la major part de les millors raquetes del tennis català.

En categoria masculina, la final la van disputar David Biosca (Club Tennis Manresa) i Pablo Gor (Club Tennis Tarragona). David  Biosca, tercer cap de sèrie del Campionat, partia com a favorit a adjudicar-se el títol. El jugador del CT Manresa va fer bons els pronòstics inicials i amb un tennis molt sòlid pràcticament no va donar opció a Pablo Gor a protagonitzar la sorpresa. Finalment, Biosca va vèncer per un doble 6-2.

Pel que fa al quadre femení, el guió de la final va ser pràcticament idèntic a la masculina. La equatoriana amb residencia a Cunit L.Charlotte Roemer es va enfrontar a Clàudia Herrero (Reial Club de Tennis Barcelona). Herrero va fer un torneig magnífic, però a la final va topar amb la segona favorita del quadre Roemer. La jugadora equatoriana va desplegar sobre la pista un gran joc que va fer estèril l’esperit de lluita de Herrero per mirar de guanyar el partit. Roemer es va imposar per un resultat de 6-2 i 6-1.

El president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro, va presenciar totes dues finals i va ser l’encarregat d’entregar el guardons als finalistes i campions del torneig.