Catalunya queda tercera en el Campionat d’Espanya de tennis en cadira de rodes per Comunitats Autònomes

Aquest cap de setmana s’ha jugat el Campionat d’Espanya de Tennis en Cadira de Rodes per Comunitats Autònomes a les instal·lacions del Club de Tennis Recreo Cultural (Pontevedra). En la fase final d’aquest campionat ven participar 4 comunitats Autònomes: Catalunya, Galícia, Madrid i Extremadura. Galícia va revalidar el títol guanyant a la final a la Comunitat de Madrid i Catalunya va quedar en la tercera posició guanyant els dos partits a la Comunitat d’Extremadura en la lluita pel tercer i quart lloc.

La selecció catalana de tennis en cadira de rodes va ser capitanejada per Quico Tur i els jugadors convocats van ser el Jose Coronado i el Francesc Prat que van guanyar els dos partits contra la Comunitat d’Extremadura. El José Coronado va guanyar per 6/2 – 6/0 i el Francesc Prat per 6/1 –  6/0.

Al finalitzar el Campionat es va procedir a l’entrega de medalles amb la presencia d’Amalia Goldar consellera de Benestar de l’Ajuntament de L’Estrada, Alberto Blanco tinent d’alcalde de l’Ajuntament, Maria Jesús Fernández presidenta del RC de L’Estrada, David Sanz representant a la RFET i Chico Prado representant a la FGT.

Els jugadors van felicitar a l’organització per la bona organització del Campionat durant aquests dies i per l’accessibilitat a les instal·lacions.

Per veure els resultats del Campionat (clica)