David Naharro i Leire Fernàndez, campions de Catalunya sub 11

El passat dia 12 de juliol les pistes del Club Tennis Lleida van acollir les finals de la present edició del Campionat de Catalunya sub-11. En categoria femenina, la final la van disputar la primera favorita Leire Fernández (Club Gimnàstic de Tarragona) contra la gran sorpresa del torneig Aina Chaparro (CT Cabrils).

Fernández va sortir molt concentrada a la pista i va demostrar des de el primer moment la seva condició de cap de sèrie número 1 del Campionat. Chaparro no va trobar en cap moment el seu lloc a la pista i va caure per un doble 6-1.

A la categoria masculina, la final la van disputar David Naharro (CT Barcino) contra Francisco Gal (Club Natació Sant Cugat).

David Naharro, primer favorit del torneig, va desplegar un joc molt consistent i sòlid. Tot i això en el primer set Gal va estar més encertat i es va endur la primera màniga per 3-6. Però Naharro va reaccionar en el segon set. Amb un gran tennis va vèncer el set per 6-4. En el darrer parcial, Naharro es va mostrar  superior i es va adjudicar el set per 6-1 i el títol de campió.

En dobles, el títol va ser per la parella formada per Gerard Campaña i Emilio Sànchez, que es van imposar per 7-6 i 6-3 a la parella formada pel germans Marc i Jordi Boada.