El CT Mataró i el RCT Barcelona campions masculí i femení del Campionat de Catalunya Infantil per Equips ‘Or’

El club mataroní s’emporta el títol masculí després de derrotar en la final al RCT Barcelona (5-2), mentre que el club barcelonès guanya la competició femenina enfront el Club Tennis Barcino (3-2)

L’equip masculí del CT Mataró i  el femení del RCT Barcelona es van proclamar el cap de setmana del 9 i 10 de maig en els nous campions de Catalunya Infantil per Equips, Trofeu J. Antoni Samaranch, en la categoria ‘Or’.

En la final disputada al club maratonià, l’equip dirigit per Manuel Cabello (cap de sèrie número 2) va superar en la final al màxim favorit al títol, el RCT Barcelona, per un clar 5-2. El CT Mataró va confirmar les bones sensacions que havia deixat durant tota la competició, on només havia perdut un sol partit en tot el torneig contra el CT Tarragona en les semifinals (4-1), mentre que el RCT Barcelona afrontava a la cita després de derrotar en les semifinals al CT Barcino (cap de sèrie número 3), pel mateix resultat. En el duel final i jugant com a locals, els maratonians no van donar cap opció al seu rival i es van endur merescudament el trofeu de campions.

En la final femenina, el RCT Barcelona (cap de sèrie número 2), va poder celebrar el triomf després de superar al CT Barcino (cap de sèrie número 3), en la final per un ajustat 3 a 2, fent valer el factor de jugar a casa. Els dos clubs arribaven a la cita amb molts bons resultats, ja que en el cas de les locals només havien cedit un sol partit en tot el torneig en les semifinals enfront el Cercle Sabadellès, mentre que el CT Barcino arribava invicte a la final i havent superat a les màximes favorites, el CT Lleida, en les semifinals. En un duel marcat per la igualtat, seria finalment el RCT Barcelona el que s’emportaria el triomf final.

En la resta de categories masculines, el CT Cabrils, va complir amb el paper de favorit i va aconseguir la victòria en la competició d’Argent, després de superar en la final al CE Valldoreix per un contundent 5 a 0 final. En la divisió de Bronze, el CT Els Grochs (cap de sèrie número 4) va aconseguir el títol superant en una disputada final al CT Cubelles per 4 a 3. Finalment, en la competició per equips B i C, el CE Laietà, màxim favorit al títol, va derrotar en l’enfrontament decisiu al CT Barcino per un contundent 5 a 0.

Pel que fa a la resta de categories femenines, les màximes favorites en la divisió d’Argent, el CT Reus Monterols, van fer bons els pronòstics i es van emportar el trofeu després de batre al CN Sant Andreu (cap de sèrie número 3), en la final per un ajustat 3 a 2. En la divisió de Bronze, la Penya Arlequinada també va complir amb el seu paper de favorites i es va endur el títol superant en la final al CN Malgrat per 3 a 1. Per últim, en la competició per equips B i C, el CT Barcino (cap de sèrie número 1) va aconseguir la victòria en el duel decisiu enfront el CE Laietà (cap de sèrie número 2), per un ajustat 3 a 2.

ASCENSOS i DESCENSOS

Com cada any, els resultats obtinguts en la competició provocaran moviments d’ascens i descens en les diverses divisions de cara a la propera edició del torneig.

En la categoria masculina, el CT Cabrils, el CT Valldoreix i el CT Reus Monterols formaran part del quadre de la divisió Or en detriment del CE Sánchez-Casal, el TC Badalona i el CT Lleida que l’any vinent disputaran la competició d’Argent. Una competició que el CT Gorchs, el CT Montbui i el CN Sant Andreu també podran optar a guanyar, després del seu ascens a la divisió d’Argent, prenent el relleu al CE Hispano Francès, el CE Maas Ram i el CT Vall Parc que s’hauran de conformar amb disputar el torneig de Bronze en el pròxim Campionat de Catalunya.

En la categoria femenina, el CT Reus Monterols, el CN Sant Andreu i el CN Lleida seran els tres clubs que entraran a competir en la divisió Or, mentre que el CDT Belulla, el Sicoris Club i el CT Montblanc hauran de treballar per recuperar la seva plaça a la màxima divisió després de descendir a la competició d’Argent. La Penya Arlequinada, el CN Malgrat i el CT Cubelles també lluitaran per aconseguir un lloc a la categoria Or després d’haver aconseguit aquest any l’ascens al torneig d’Argent.