Joshua Paris i Anna Sokiran guanyadors del XIV Obert de Primavera del Circuit Absolut de la FCT

Joshua Paris (4Slam Tennis) i Anna Sokiran es van convertir, el passat 1 de març, en els sorprenents campions del XIV Obert de Primavera del Circuit Absolut de la FCT disputat a les instal·lacions del CT Andrés Gimeno. El tenista britànic es va imposar a David Subirà (RV Tennis i cap de sèrie número 4) en dos sets a la final (6/2, 6/1) mentre que la tenista russa va superar en la final a Alexandra Alegre (CT Barcelona-Teia i cap de sèrie número 3), també en dos sets (6/2, 6/4).

En al final masculina, Paris i Subirà arribaven a la cita havent ofert un gran rendiment durant tota la setmana de competició i amb el suport tècnic de dos dels millors joves entrenadors del món actualment: Juanse Martínez, en el cas de Paris, i Oscar Hernández, per part de Subirà. Finalment la victòria va ser pel tenista britànic, que va posar el punt i final a un torneig immaculat on no va cedir un sol set en tota la competició i on es va desfer, en les semifinals, del principal favorit al torneig, Jan Pallares Monreal (CT de la Salut).

Pel que fa a la final femenina, Sokiran arribava a la final després de superar les dues primeres rondes del torneig per l’abandonament de les seves rivals i superant a Miriam García (CN Olot) en les semifinals, mentre que Alegre havia superat en les rondes prèvies a Tonia Josephine Jerdychowski (CT Andrés Gimeno) i a Nadia Madroñal (CE Hispano Francés). Tot feia preveure que Alegre faria bona la seva condició de favorita, però seria finalment la tenista russa la que s’acabaria emportant el torneig.

Eduard Bosch
Premsa FCT

Joshua Paris i Anna Sokiran guanyadors del  XIV Obert de Primavera del Circuit Absolut de la FCT