diumenge , 29 maig 2016
ESPAI FEDERAT    SERVEIS ALS CLUBS    OFICINA ONLINE    SEGUR TENNIS
Inici / Tennis Platja / Activitats Promoció

Activitats Promoció

Calendari promoció.

Material de préstec. La FCT disposa de material reglamentari i homologat per la pràctica del tennis platja. En temporades on no hi ha competicions oficials aquest material estarà a l’abast dels clubs /entitats / institucions que ho sol·licitin per tal de poder realitzar alguna activitat. El pack de material es composa de, 1 estructura de xarxa reglamentaria, línees per marcar el camp, 4 raquetes de tennis platja i una bossa amb 20 pilotes oficials HEAD TIP-2. En casos concrets i mitjançant estudi previ es podria augmentar el material de préstec per activitats de promoció més importants. Per poder fer la sol·licitud cal que envieu un correu electrònic a tennisplatja@fctennis.cat

Material de préstec

Activitats paral·leles. Amb motiu de la celebració de Campionats Internacionals, Campionats de Catalunya,etc. La FCT farà activitats de promoció en el municipi / comarca / població en la que es desenvolupi el Campionat amb la col·laboració dels clubs del municipi i entitats locals (Ajuntament, regidories,…) L’objectiu d’aquestes activitats paral·leles es el de introduir l’esport del tennis platja en la població esportista i no esportista de qualsevol edat, des de edat escolar fins a Gent Gran.

Activitats paral·leles

Escoles. La FCT desenvolupa activitats de promoció a nivell escolar a través de Trobades Interescolars i que es coordinen amb els Consells Esportius Comarcals.

Promoció Escoles