dijous , 20 octubre 2016
ESPAI FEDERAT    SERVEIS ALS CLUBS    OFICINA ONLINE    SEGUR TENNIS
Inici / Tennis Platja / On jugar?

On jugar?

Cada cop són més els clubs i entitats que ofereixen un gran ventall d’activitats de difussió del tennis platja.

T’animem a contactar amb els clubs que ofereixen la modalitat de tennis platja entre les seves pràctiques esportives i ells t’indicaran com fer-ho.

Província Barcelona:
Beach Tennis Montgat »
Beach Tennis Barcelona Club »

Provincia de Tarragona:
TennisTDB »

Província Girona:
Club Tennis Platja Girona »

 Activitats paral·leles
Amb motiu de la celebració de les proves puntuables del Circuit Català de Tennis,  s’organitzen proves federades i no federades (amateurs i infantils) amb la finalitat de permetre la pràctica de tennis platja a tots els nivells.

Categories:
- Amateur (no es necessita llicència, no puntuable al Circuit Català)
- Infantil: Sub 10 i Sub 14  (no es necessita llicència, no puntuable al Circuit Català)
- Federats (Dobles Masc i Fem, puntuable al Circuit Català i imprescindible llicència de tennis o tennis platja de la FCTennis)

Modalitats:
- Dobles Femení
- Dobles Masculí
- Dobles Mixta

Material de prèstec
La FCT disposa de material reglamentari i homologat per la pràctica del tennis platja. En temporades on no hi ha competicions oficials aquest material estarà a l’abast dels clubs / entitats / institucions que ho sol·licitin per tal de poder realitzar alguna activitat. El pack de material es composa de, 1 estructura de xarxa reglamentaria, línees per marcar el camp, 4 pales de tennis platja i pilotes oficials.

En casos concrets i mitjançant estudi previ es podria augmentar el material de préstec per activitats de promoció més importants.

Si desitges més informació, contacta amb nosaltres

Et pot interessar: Què és el Tennis Platja? | On jugar? | Competició | Notícies Tennis Platja | Vols organitzar una prova?